Vi har bestämt oss för att lägga ner Elisas Nursery. TACK till alla kunder för den här tiden. Hemsidan kommer att stängas inom kort.

Om oss

Allt började med en stickling.
En stickling blev två, och plötsligt så var huset fullt av över 200 olika sorters palettblad i alla storlekar, färger och former.
Elisa började dela med sig av sin hobby, ge bort sticklingar till vänner, sälja dem på facebook, och dela fina bilder på dem på instagram. Snart hade instagramkontot mer än 1000 följare, och allt fler hörde av sig och ville köpa, inte längre bara från Sverige, utan från alla världens hörn.

Då föddes idén om att göra en riktig webshop, och att göra om garaget till en inomhusodling för palettblad. Elisas man Joel kom in i bilden, och byggde odlingsbäddar med växtbelysning och automatiskt bevattningssystem. Joel började även jobba med få på plats en riktig webshop och starta ett aktiebolag för verksamheten.

Där är vi nu, vi odlar alla växter som vi säljer i garaget, och jobbar kvällar och helger för att få verksamheten att fungera. Pengarna som vi får återinvesteras i verksamheten på olika sätt. Vårt företag är alltså som en stickling, liten och anspråkslös i sig, men vem vet vad det kan växa till att bli?

Vår dröm är att vi ska hitta sätt att nå ut i hela världen med våra sticklingar och växter, så att fler kan få glädje av en fantastisk hobby, som är så lätt att dela med sig av till andra och därmed skapa delad glädje.

Vi är baserade i Älmhult, i ett villakvarter. Företaget heter Andersson Deco Plants, Elisa's Nursery är vårt varumärke.

Vår adress är:

Andersson Deco Plants AB
Smultronvägen 5
34338 Älmhult
SWEDEN

Org nr 559277-4441